День Знань – 1 вересня!

1 ВЕРЕСНЯ – День знань – особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!
     Свято 1 вересня, завжди залишається в пам’яті кожної людини. Де хто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок. Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

Першого вересня традиційно відзначається День знань, який символізує початок нового навчального року в усіх навчальних закладах країни – події національного масштабу. Мабуть, у такий день багато хто пригадає для себе висловлювання мудрих людей, якi варто взяти до уваги на все життя. “Знання – це скарб, а вмiння вчитись – ключ до нього”. “Знання тiльки тодi знання, коли воно набуте зусиллями думки, а не пам’яттю”. “Доводити людинi потребу знань – це все одно, що переконувати її в корисностi зору”. Правда, і сам час, особливо сьогодні, настiйно диктує: не хочеш вiдстати вiд життя – учись! Тому важко сказати, чого в цей день більше – свята чи налаштування на роботу в усіх учасників навчального процесу

Не винятком став цей день і у селі Боберка! На запрошення директора школи прибули гості, зокрема: сільський голова,начальник прикордонної частини,представник із Адміністрації району та місцевий священик!  Госьті звертались із своїми промовами, а учні гарно проводили урочисту частину.Після завершення святкової лінійки священик отець Роман побував на першому уроці в 5 класі,який провела Наталя Михайлівна Вовчанська!Темою уроку була” Україна-моя земля!”На високому педагогічному рівні була розкрита тема уроку! Розповідь проходила в спокійній затишній атмосфері! Хай щастить Вам учні та вчителі! Бог дає міцне здоровя ,а Мати Божа Покриває Своїм Всечесним Омофором!

 

Оставить комментарий

Please log in to leave a comment